Новости

O Nama

Rapidex Trade je otvorena firma za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, a posebno smo zainteresovani za održanje i proširenje postojećih poslovnih kontakata .

Posedujemo najveći lager kvalitetnih rezervnih delova od 20.000 pozicija koji nam omogućava da zadovoljimo potrebe kako sadašnjih tako i budućih poslovnih partnera.

Opredeljeni smo da naše lojalne kupce, u koje ubrajamo sve one koji su u svom punom kapacitetu oslonjeni na Rapidex Trade, posebno stimulišemo u daljoj poslovnoj saradnji kao i one koji će to postati u narednom periodu, sa posebnim rabatima i rokovima plaćanja.

Nove kupce koji nisu poslovali sa Rapidex Trade pozivamo da se uvere u naš kvalitet asortimana robe i poslovanja koji je od ovlaštene kuće i certifikovan, da pronadju svoj poslovni interes u kupovini najkvalitetnije robe za kamione i autobuse i to sve na jednom mestu.To zadovoljstvo možete osetiti i sa prvom kupovinom kod nas.

Proverite nas i sigurni smo da će te nam se vraćati u ponovnu kupovinu.

U cilju unapredjenja poslovanja pozivamo sve sadašnje i buduće kupce da sa referentima prodaje u Rapidex Trade uspostave kontakte koji će omogućiti obostano poboljšanje dosadašnjih interesa. 

2020  КУЛТУРНА ЗАЈЕДНИЦА КРАЈИНЕ